Politika privatnosti - WineStars Vinoteka Beograd
...

Politika privatnosti

U kompaniji WINE STARS INTERNATIONAL DOO cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

 

Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećim licima, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom WINE STARS INTERNATIONAL DOO.

 

Zaštita privatnosti podataka

 

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, e-mail adresa, telefon i adresa na koju treba da isporučimo porudžbinu. Ukoliko je Vaša porudžbina poklon koji treba da isporučimo drugoj osobi, neophodno je da sa nama pored adrese isporuke podelite i ime i prezime kao i telefon osobe koju kurirska služba može da kontaktira prilikom isporuke ukoliko za tim bude potrebe.

 

Ukoliko pak odaberete Click&Collect tj. opciju preuzimanja porudžbine u prodavnici zamolićemo Vas da sa nama podelite ime, prezime kao i telefon osobe koja bi u Vaše ime preuzela porudžbinu. 

 

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo Vašu porudžbinu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

 

Ukoliko odaberete način plaćanja platnom karticom, nakon što potvrdite porudžbinu bićete preusmereni na stranicu za sigurno plaćanje platnom karticom. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, prijavom ili registracijom na www.winestars.rs podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i viber obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje koriste za marketinške kampanje.

 

Kompanija WINE STARS INTERNATIONAL DOO će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Zaposleni u kompaniji WINE STARS INTERNATIONAL DOO su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Loading...
×