Dostava - WineStars Vinoteka Beograd
...

Dostava

GDE SE ROBA ISPORUČUJE?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe PostExpress.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdite porudžbinu", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni email o evidentiranoj porudžbini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade, nakon čijeg uspešnog završetka isporuku možete očekivati u roku od maksimalno 3 radna dana.

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške.

Rok isporuke porudžbina van Beograda je 1-3 radna dana, dani vikenda se ne računaju. Isporuka u Beogradu se obavlja u istom danu za porudžbine kreirane od ponedeljka do subote u 14h. Nedeljom se isporuke ne obavljaju.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Isporuka na adresu

Kuriri PostExpress pošiljke donose na adresu za isporuku od ranih jutarnjih časova do 19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, porudžbina će se vratiti nama. Po prijemu porudžbine, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju. 

Click&Collect

Svoju pošiljku možete besplatno preuzeti i u našem maloprodajnom objektu Pampour bar, na adresi Njegoševa 28a, tokom radnog vremena 10:00-23:00h. Neophodno je da prilikom preuzimanja sa sobom ponesete u elektronskom ili štampanom formatu račun koji smo Vam poslali na email adresu. 

CENA ISPORUKE

Cena isporuke robe na adresu van grada Beograda je 490 RSD, dok je usluga isporuke robe na adresu na teritoriji grada Beograda besplatna za sve porudzbine veće od iznosa od 6000RSD. U slučaju da se odlučite za Click&Collect tj. preuzimanje u prodavnici ovaj vid isporuke je besplatan.

×