Nacini placanja - WineStars Vinoteka Beograd
...

Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem

 

U slučaju da ste kao način dostave odabrali regularnu isporuku i pouzeće kao način plaćanja, u zavisnosti od mesta isporuke imaćete na raspolaganju različite mogućnosti plaćanja. Ako se isporuka vrši na teritoriji grada Beograda kuriru ćete moći da platite gotovinom ili platnom karticom, dok ćete na lokacijama van Beograda plaćanje moći da obavite isključivo gotovinom. 

 

U slučaju da izaberete opciju Click&Collect istu možete platiti gotovinom ili platnom karticom prilikom preuzimanja u našem maloprodajnom objektu Pampour bar, na adresi Njegoševa 28a, tokom radnog vremena 10:00-23:00h od ponedeljka do nedelje.

 

Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Amex ili Dina platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Nakon što potvrdite porudžbinu, bićete preusmereni na Banca Intesa stranicu za naplatu, na kojoj vršite unos podataka s platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na stranicu sa informacijom da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na našu stranicu sa informacijom o neuspelom plaćanju.

 

PLAĆANJE NA NAŠOJ WEB STRANICI JE SIGURNO!

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju!

×