O Nama - WineStars Vinoteka Beograd
...

O nama

Premium Wine & Chocolate

 Kada se spoje veliko znanje i velika strast, nastaju veliki i uspešni poslovni poduhvati. Takva je i priča o nastanku kompanije Wine Stars.


Još od samog začetka ideje glavni motor pokretač je bila iskrena ljubav i strast prema beskrajnom svetu vina, a posebno prema onom delu tog sveta koji se slobodno može nazvati i uporediti sa umetnošću, a to je svet finih vina.


Kompanija osnovana je 2011. godine, kao tada mali i skromni wine bar u Njegoševoj ulici, nazvan po imenu Pampour bar. Vrlo brzo se stvara želja i pokreću prvi koraci ka direktnom izboru i uvozu etiketa i vinarija sa kojima se i danas uspešno posluje.

Izbor partnera i vinarija je oduvek bio vođen pažljivim posmatranjem vrednosti i ideje svake od vinarija posebno, a naravno i probom samih vina te njihovo pažljivo uklapanje i slaganje u danas najpotpuniji i najraznovrsniji portfolio u Srbiji.


Danas je Wine Stars velika i moderna kompanija kojoj je najveći cilj podizanje svesti o finim vinima iz celog sveta negujući pritom obrazovanje zajednice i šireći vinsku kulturu među klijentima.

Pored Pampour Bar-a, u nastajanju su i dve premijum vinoteke, kao i jedan potpuno novi koncept restorana i luksuzne prodavnice na jednom mestu.


Pored vina, kompanija se razvija u pravcu ostalih premijum proizvoda iz celog sveta pa su se tako vinskim zvezdama priključili i Gin Portofino, te verovatno najbolje svetske čokolade Venchi koje će upotpuniti kompletnu ponudu Wine Stars vinoteka.


Pored ovih brendova u zvezdanom jatu Wine Stars-a nalaze se i najsjajnije zvezde vinskog neba poput Antinorija, Planeta, Mastroberardino, Masi, Collavini, Baron de Ley, La Scolca, Two Hands, Angelus, Albert Bichot, Collar Picard, Cottier, Rossi, kao i mnogi drugi!

 

Loading...
×